Fempowerment.se

Samtalsmottagning

Fempowerments samtalsmottagning

Behöver du hjälp med att lämna en våldsam eller destruktiv relation? Vill du bearbeta det våld du utsätts för eller har utsatts för? Eller vill kanske du bara förstå och lära dig om hur våldet kan ha påverkat dig?

På Fempowerment kan vi erbjuda dig regelbundna stödsamtal i vår samtalsmottagning, var du än befinner dig i just din process. Att bli utsatt för våld kan vara en mycket tung och traumatisk process som känns osäker. En professionell kan bidra med tryggheten av vara en kontinuerlig stödperson som lyssnar, förstår och bekräftar under processen.

Vår personal arbetar i mötet med den hjälpsökande med Motiverande samtal och FREDA-bedömningsinstrument, samt har lång erfarenhet av våld i nära relation med HBTQ-kompetens, god psykosocial kunskap samt socionom- och genusvetarbakgrund. Vi anpassar stödet utifrån vad du själv känner att du behöver hjälp med. 

Samtalsmottagningen är helt kostnadsfri och hålls i våra lokaler på Kungsholmen. Det går även att ordna via videosamtal eller telefon. 

Skärmavbild 2022-04-28 kl. 16.24.15

Vill du veta mer eller boka en tid? Hör av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan för ett inledande samtal där vi kan bestämma hur vi går vidare.

  • Mejl: jour@fempowerment.se
  • Telefon: 020-33 99 00 (mån-fre kl. 10-16)