Fempowerment.se

Samtalsmottagning

Fempowerments samtalsmottagning

Behöver du hjälp och stöd med att lämna en våldsam eller destruktiv relation? Vill du bearbeta det våld du har utsatts för? Eller vill kanske du bara förstå och lära dig om hur våldet kan ha påverkat dig?

På Fempowerment kan vi erbjuda dig regelbundna stödsamtal med kurator i vår samtalsmottagning, var du än befinner dig i just din process. Att bli utsatt för våld kan vara en mycket tung och traumatisk process som känns osäker. En professionell kan bidra med tryggheten av vara en kontinuerlig stödperson som lyssnar, förstår och bekräftar under processen.

Våra kuratorer arbetar med Motiverande samtal, ACT och FREDA-bedömningsinstrument, samt har lång erfarenhet av att arbeta med våldsutsatta och särskild sårbarhet, mycket god HBTQI-kompetens, och psykosocial kunskap. Vi anpassar stödet utifrån vad du själv känner att du behöver hjälp med. 

Samtalsmottagningen är helt kostnadsfri och hålls i våra lokaler på Kungsholmen. Det går även att ordna via videosamtal eller telefon. 

Skärmavbild 2022-04-28 kl. 16.24.15

Vill du veta mer eller boka en tid? Hör av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan för ett inledande samtal där vi kan bestämma hur vi går vidare.

  • Mejl: jour@fempowerment.se
  • Telefon: 020-33 99 00 (mån-fre kl. 10-16)