Fempowerment.se

Ring vår jourtelefon 020-33 99 00

 Stöd, hjälp och juridisk rådgivning på olika språk

Juridisk rådgivning

Du kan få snabb kostnadsfri juridisk telefonrådgivning eller vid inbokade besök på vårt kontor i frågor relaterade till våld i nära relation, vårdnadstvister, migrationsfrågor, skilsmässa, asylfrågor och kvarboende bland annat.

Vi kan även hjälpa dig med målsägandebiträde och offentligt biträde.

Ring vår jour på telefonnummer
020-33 99 00

Stöttande samtal

Vi stöttar dig i kontakt med myndigheter såsom socialtjänsten, migrationsverket, kronofogden, polisen och domstolen.

Ditt samtal och telefonnummer registreras inte och syns inte på din telefonräkning. Hos oss får du hjälp oavsett  din medborgarstatus.

Du kan vara anonym om du vill, och vi har tystnadslöfte.

Ring vår jour på telefonnummer
020-33 99 00

Aktuellt

Joina styrelsens arbete

No hay comentarios

Vi söker en ny kassör och fler ledamöter till vår styrelse. Vi söker engagerade personer som vill vara med och utveckla Fempowerments verksamhet, arbeta strategiskt,…

Read More »

Engagera dig i vår juristjour!

No hay comentarios

Är du jurist eller juriststudent? Är du flerspråkig? Vill du hjälpa kvinnor och ickebinära till ett liv fritt från våld? Vi söker nu efter engagerade…

Read More »

Vi söker fler chattvolontärer

No hay comentarios

Är du flerspråkig? Vill du hjälpa kvinnor och ickebinära till ett liv fritt från våld? Vi startar ny utbildning i februari! Vi på tjej- och…

Read More »

Stöd oss

Bli volontär

Vi erbjuder flera olika sätt engagera sig som volontär, beroende på dina egna intressen och bakgrund. Exempelvis har vi många juriststuderande som är involverade i vår juristjour. Är du en klippa på social media och design kan Kommunikationsgruppen vara något för dig. Självklart går de olika rollerna att blanda – vi har plats för alla!

Bli medlem

Bli medlem i Fempowerment och stöd kampen för ett jämlikt och jämställt samhälle fritt från våld!

Betala in ditt medlemskap på 100kr till vårt pg-konto 165049-4 eller Swisha till 1233311107. Skriv ditt namn och din e-post i meddelandefältet.

Bli partner

Bli vår sponsor eller samarbetspartner och stötta vår verksamhet på olika sätt. Vi tar gärna emot stora och små donationer i form av ekonomiskt bidrag, utrustning och tjänster m.m. 

Är ditt företag intresserade av att stötta och/eller samarbeta med vår verksamhet – kontakta oss på info@fempowerment.se.

Du kan bidra

Som månadsgivare stödjer du Fempowerments arbete med att stoppa våld mot kvinnor. 

Vi utbildar

Jobbar du på en organisation eller företag som vill lära sig mer om våld i nära relation och bidra till en bättre värld?

Följ oss på Instagram