Fempowerment.se

STÖD OSS

Bli medlem

Bli medlem eller stödmedlem i Fempowerment.  Ditt medlemskap är oerhört viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara en stark röst för ett jämställt och jämlikt samhälle fritt från våld.

Så här gör du för att bli medlem eller stödmedlem:

  1. Betala in ditt medlemskap på 100kr/500kr till vårt pg-konto 165049-4 eller Swisha till 123 331 1107. Skriv ditt namn och din e-post i meddelandefältet.
  2. Fyll i det här formuläret.
  3. Klart!

Som medlem i Fempowerment kan du vara med och påverka vårt arbete. Du kan engagera dig som volontär i vår verksamhet, ta del av våra utbildningar och inte minst finna gemenskap! 

Bli volontär

Vill du engagera dig hos Fempowerment? Identifierar du dig själv som kvinna eller ickebinär? Är du över 18 år och talar ett till språk utöver svenska och engelska?

Vi erbjuder flera olika sätt engagera sig som volontär, beroende på dina intressen och erfarenheter. Du kan bland annat engagera dig som chattvolontär, juristvolontär eller som ledamot i vår styrelse. 

Alla volontärer går vår grundutbildning i våld i nära relation, våldets olika uttryck och mekanismer, normer, intersektionalitet och migrationsrätt.

Skicka en kort presentation av dig själv till info@fempowerment.se och berätta om dig själv och varför du vill bli volontär hos oss.

I egenskap av jourvolontär arbetar en främst med att ge stöd och råd till våra stödsökande. Det kan röra sig om telefonsamtal och chatt, men lika mycket personliga möten på kontoret.

Våra juristvolontärer arbetar tillsammans med ansvarig för juristjouren för att ge juridiskt stöd och råd till våldsutsatta kvinnor, tjejer och ickebinära. Det innebär bland annat att bistå stödsökande i kontakt med myndigheter såsom socialtjänsten, migrationsverket, kronofogden, polisen och domstolen.

Då utbildning är en stor del av vår verksamhet, tycker vi att det är kul när volontärer följer med ut och föreläser tillsammans med oss. Alla kan bli informatörer! Vi anordnar kurser i presentationsteknik för att förse våra volontärer med verktyg för situationen. 

Joina vårt kommunikationsteam, som drivs av en volontär i samråd med vår kommunikatör. Tillsammans planerar och skapar vi kommunikationsinsatser. Om du tycker social medier är kul eller gillar att skapa (rita, designa, etc), är detta gruppen för dig!

Bli sponsor

Vill ditt företag eller din organisation bidra till Fempowerments verksamhet? Bli vår sponsor, samarbetspartner eller stödmedlem. Vi tar gärna emot stora och små donationer både i form av ekonomiskt bidrag, utrustning och tjänster m.m. Ni kan ge er gåva via Plusgiro 1650490-4 eller Swish till 123 331 1107.

Är ditt företag intresserade av att stötta eller samarbeta med vår verksamhet – kontakta oss på info@fempowerment.se.

Ge en gåva

Vill du bidra till vår verksamhet? Så här gör du det!

Swisha eller betala in ditt bidrag via PG 1650490–4 eller swish 123 331 1107!

Skriv gärna en rad om varför du vill stötta oss i meddelandefältet!