Fempowerment.se

STÖD OSS

Bli medlem

Bli medlem eller stödmedlem i Fempowerment.  Ditt medlemskap är oerhört viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara en stark röst för ett jämställt och jämlikt samhälle fritt från våld.

Så här gör du för att bli medlem eller stödmedlem:

  1. Betala in ditt medlemskap på 150kr till vårt pg-konto 1650490-4 eller Swisha till 123 331 1107. (Företag och organisationer kan bli stödmedlemmar för 500kr.) Skriv typ av medlemskap och din e-post i meddelandefältet.
  2. Fyll i det här >>formuläret<<.
  3. Klart!

Som medlem i Fempowerment kan du vara med och påverka vårt arbete. Du kan engagera dig som volontär i vår verksamhet, ta del av våra utbildningar och inte minst finna gemenskap! 

Bli volontär

Vill du engagera dig hos Fempowerment? Identifierar du dig som kvinna eller ickebinär? Är du över 18 år och talar ett till språk utöver svenska och engelska?

Vi erbjuder flera olika sätt engagera sig som volontär, beroende på dina intressen och erfarenheter. Engagera dig som chattvolontär, juristvolontär, kommunikationsvolontär eller som ledamot i vår styrelse. 

Alla volontärer går vår grundutbildning i våld i nära relationer, bemötande, normer, hbtqi, intersektionalitet, familje- och migrationsrätt.

Skicka en kort presentation av dig själv och berätta varför du vill bli volontär hos oss till jour@fempowerment.se.

Ta del av Fempowerments volontärpolicy för att läsa mer om vad det innebär att vara volontär hos oss! 

I egenskap av stödvolontär arbetar en främst med att ge stöd och råd till våra stödsökande. Våra volontärer stöttar via vår stödchatt, telefon och/eller möten på kontoret beroende på ditt uppdrag.

Våra juristvolontärer arbetar tillsammans med ansvarig för juristjouren för att ge juridiskt stöd och råd till våldsutsatta kvinnor, transpersoner, tjejer och ickebinära. Det kan innebär att bistå stödsökande i kontakt med myndigheter såsom socialtjänsten, polisen, domstolen, migrationsverket, kronofogden.

Då utbildning är en stor del av vår verksamhet, tycker vi att det är kul när volontärer följer med ut och föreläser tillsammans med oss. Alla kan bli informatörer! Vi anordnar kurser i presentationsteknik för att förse våra volontärer med verktyg för situationen. 

Bli en del i vårt kommunikationsteam, som drivs av en volontär i samråd med vår kommunikatör. Tillsammans planerar och skapar vi kommunikationsinsatser. Om du tycker social medier är kul eller gillar att skapa (rita, designa m.m.) är detta gruppen för dig!

Bli sponsor

Vill ditt företag eller din organisation bidra till Fempowerments verksamhet? Bli vår sponsor, samarbetspartner eller stödmedlem. Vi tar tacksamt emot små och stora donationer i form av ekonomiskt bidrag, utrustning och tjänster m.m. Ni kan ge er gåva via Plusgiro 1650490-4 eller Swish till 123 331 1107.

Är ditt företag intresserad av att stötta eller samarbeta med vår verksamhet – kontakta oss på info@fempowerment.se.

Ge en gåva

Vill du bidra till vår verksamhet? 

Swisha ditt bidrag till 123 331 1107 eller betala in till vårt PG-konto 1650490–4.

Skriv gärna en rad om varför du vill stötta oss i meddelandefältet!