Fempowerment.se

Fempowerment vill hälsa våra medlemmar varmt välkomna till ett extra årsmöte på vårt kontor den 16 november kl. 18.00! Vårt kansli kommer att hålla i en mysig volontärträff som är ett perfekt sätt att avrunda en lång höstdag och lära känna andra medlemmar. Träffen kommer att inledas med det extra årsmötet, och sedan blir det varm choklad-buffé medan vi uppdaterar om vad som är på gång i verksamhet och bollar idéer framåt.

Det extra årsmötet hålls med anledningar av att Fempowerment behöver fylla på med fler engagerade ledamöter i styrelsen. Passa på att ta chansen att själv kandidera till ledamot eller suppleant! 

Plats: Fempowerments kontor, Norr Mälarstrand 24.
Tid: Torsdag 16 november, kl. 18:00-18.30.

Är du intresserad av att sitta i Fempowerments styrelse? Kul! Eller kanske känner du någon som du skulle vilja nominera till Fempowerments styrelse. Då är årsmötet det perfekta tillfället!

Till styrelsen söker vi personer som vill bidra med sin tid, och vara med i utvecklingen av Fempowerments verksamhet genom strategiskt arbete, engagera medlemmar samt vara med och driva påverkansarbete!

Hur nominerar du? Du kan nominera dig själv eller någon annan. Glöm inte ange kontaktuppgifter till den du nominerar (namn,  telefonnummer och e-postadress).

Nomineringar till styrelse skickas till valberedning@fempowerment.se. 

Anmäl dig till mötet och eventuell specialkost senast den 14 november genom att skicka ett mejl till info@fempowerment.se. Här kan du ta del av Fempowerments stadgar

Vi ser fram emot att träffa alla medlemmmar på det extra årsmötet!