Fempowerment.se

Med sommaren runt hörnet är det dags för en rejäl vårstädning i vår webbshop! Vi är glada att meddela att vi har en stor sommarrensning på gång, där du kan njuta av rabatter på vår merchandise t.o.m. 31 maj.

30% rabatt för alla: SOMMAR30FEMPOWER

Under denna kampanjperiod kan alla ta del av 30% rabatt på alla våra produkter i webbshoppen. Det är det perfekta tillfället att fynda, samtidigt som du bidrar till vårt arbete för att stötta våldsutsatta kvinnor och transpersoner.

50% rabatt för medlemmar: SOMMAR50STÖDMEDLEM

Om du är stödmedlem eller väljer att bli under kampanjperioden, får du hela 50% rabatt när du handlar för minst 150 kr.  Detta är vårt sätt att visa vår uppskattning för ert stöd och engagemang. Betala in och registrera ditt medlemskap i vårt >>formulär<< innan du tar del av rabatten.

Vår webbshop erbjuder ett brett utbud av produkter bl.a. buckethats, magväskor, hoodies, vattenflaskor, t-shirts, klistermärken och mycket mer. Varje köp du gör hjälper oss att fortsätta vårt livsviktiga arbete för ett jämlikt och jämställt samhälle fritt från våld!

Ta del av sommarkampanjen redan idag  och innan den merch du vill ha tar slut. Tack för att du stödjer vår verksamhet och gör det möjligt för oss att göra verklig skillnad i människors liv!

Bli stödmedlem eller förnya ditt medlemskap redan idag. Swisha 150kr till 123 331 11 07, och skriv din mejl i meddelandefältet.