Lämna sidan

Hur kan du bidra till Fempowerment?

Fempowerment står för gemenskap och syskonskapet. Brinner du för feminism och intersektionalitet? Har du gått runt och tänkt på att vi måste ändra på patriarkatets strukturer? Då är du perfekt för oss!

Vill du bilda opinion, stärka självkänslan hos unga, berätta om Fempowerment för andra? Bli vår informatör!

Vill du ge stöd och råd till våldsutsatta kvinnor, flickor eller ickebinära? Bli volontär i vår jourtelefon!

Vi behöver din aktivism och ditt engagemang!

Du kan också prenumerera på vårt NYHETSBREV via  -> Prenumerera

Medlem

Bli medlem!

Är du inte medlem i Fempowerment än? Så här blir du det!

1. Betala ditt medlemskap på 100 kr till vårt pg 1650490–4 eller Swisha till 1233311107
Skriv ditt namn och din e-postadress i meddelandefältet.

2. Fyll i det här formuläret.

3. Klart!

Som medlem hos oss kan du påverka Fempowerments arbete, engagera dig i Fempowerments verksamhet och framtid, sätta nya mål, sitta i styrelsen och inte minst finna gemenskap. Ditt medlemskap är oerhört viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara en stark röst för ett jämställt och jämlikkt samhälle fritt från våld!

 

Bli jourvolontär

Vill du hjälpa och stödja våldsutsatta kvinnor, tjejer eller ickebinära?

Bli volontär i Fempowerments rikstäckande jourtelefon! Där kan du arbeta för, ge stöd och råd till våldsutsatta kvinnor, tjejer och ickebinära.

Till dig som vill engagera dig i vår jourverksamhet erbjuder vi utbildningar inom normer, intersektionalitet, mänskliga rättigheter, mäns våld mot kvinnor, familjerätt, asylrätt, hedersrelaterat våld och förtryck mm. Utbildningen består av en teoretisk del med föreläsning och en praktisk del då deltagaren under handledning tar emot samtal från stödbehövande kvinnor och ickebinära.

Identifierar du dig själv som kvinna eller ickebinär? Är du över 18 år och talar ett till språk utöver de nordiska språken och engelska?

Skicka en kort presentation av dig själv till info@fempowerment.se och berätta om dig själv och varför du vill bli volontär hos oss.

Bli bidragsgivare

Vill du bidra till vår verksamhet? Så här gör du det!

Swisha eller betala in ditt bidrag via PG 1650490–4 eller swish 1233311107!

Skriv ditt namn och e-postadress i meddelandefältet och gärna en rad om varför du vill stötta oss!

Kom ihåg att som medlem hos oss kan du påverka Fempowerments arbete, engagera dig i Fempowerments verksamhet och framtid, sätta nya mål, sitta i styrelsen och inte minst finna gemenskap. Ditt medlemskap är oerhört viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara en stark röst för ett jämställt samhälle fritt från våld!

Gemenskap. Syskonskap. Stöd och pepp.

Tack för ditt bidrag!

 

Informatör

Bli informatör

Vill du bilda opinion, stärka självkänslan hos unga, berätta om Fempowerment för andra? Bli vår informatör!

Fempowerment söker informatörer som vill arbeta med att sprida kunskap om mäns våld mot kvinnor, tjejer och ickebinära med utländsk härkomst. Våra informatörer besöker bland annat skolor, fritidsgårdar, organisationer samt medverkar vid konferenser och andra relevanta forum för att sprida information om vårt viktiga arbete. Vi arbetar med opinionsbildning i många olika former. Tillsammans utmanar vi diskriminerande strukturer och bildar opinion för ett jämställt samhälle fritt från våld!

Är du en utåtriktad person och intresserad av att bli informatör för Fempowerment, skicka då en intresseanmälan till info@fempowerment.se så kontaktar vi dig!

Bli juristvolontär

Jurister och juridikstuderande till Fempowerments juristjour

Vill du engagera dig i vår rikstäckande jourtelefon? Identifierar du dig själv som kvinna eller ickebinär? Är du över 18 år och talar ett till språk utöver de nordiska språken och engelska? Är du jurist eller studerar juridik?

Fempowerment söker juristjourvolontärer. För den som vill engagera sig hos oss anordnar vi en mängd intressanta utbildningar. Vi erbjuder möjlighet till att engagera sig i vår juristjour, där en kan stödja och hjälpa våldutsatta kvinnor, tjejer och ickebinära med utländsk härkomst.

Vi stöttar stödsökande i kontakt med myndigheter såsom socialtjänsten, migrationsverket, kronofogden, polisen och domstolen. Vi bekämpar mäns våld mot kvinnor och ickebinära på olika plan.

Brinner du för ett samhälle där kvinnor och ickebinära kan leva fritt från mäns våld? Skicka en kort presentation av dig själv till INFO@FEMPOWERMENT.SE och berätta om dig själv och varför du vill bli juristvolontär hos oss.

 

Översätt