Fempowerment.se

Fempowerment kan med glädje meddela att vi i höst startar samtalsgrupper för kvinnor, transpersoner och icke-binära med erfarenhet av våld i nära relationer. I våra samtalsgrupper får du möjlighet att bearbeta dina upplevelser med andra som har liknande upplevelser, samt lära dig mer om våldets olika mekanismer. Vi stöttar och stärker varandra.

Samtalsgrupperna består av totalt sju tillfällen, en kväll per vecka, och leds av en kurator med socionombakgrund, god psykosocial kunskap samt HBTQI-kompetens. Vid varje träff samtalar vi utifrån ett tema såsom våldets olika uttryck, att lämna, sexualitet och självomsorg, och varje tillfälle pågår 1 timme och 45 minuter med fikapaus inkluderad. Det är kostnadsfritt att delta i våra samtalsgrupper.

Syftet är att skapa ett tryggt rum för dina och andra deltagares erfarenheter där du blir trodd och lyssnad på av andra utan att bli dömd. Att dela med sig av sina upplevelser och att samtidigt lyssna på andras skapar även en gemenskap där en känner sig mindre ensam i det en upplevt. Du får även kunskap kring våld i nära relation och dess mekanismer, vilket skapar en större förståelse av konsekvenserna våldet fört med sig. Läs mer…

  • När? Omgång 1: Vecka 37 t.o.m. vecka 42. Omgång 2: Vecka 44 t.o.m. 49.
  • Var? I våra lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Mer detaljerat schema kommer inom kort.

Anmäl ditt intresse senast söndagen den 21 augusti 2022 genom att fylla i detta formulär så återkommer vi så fort vi kan för ett inledande samtal där vi kan bestämma hur vi går vidare. Det går även bra att anmäla ditt intresse genom att ringa eller mejla oss. 

Mejl: kurator@fempowerment.se      Telefon: 020-33 99 00 (mån-fre kl. 10-16)