Fempowerment.se

Vårens samtalsgrupp för kvinnor, transpersoner och icke-binära med erfarenhet av våld i nära relationer i Stockholm startar i april. I Fempowerments samtalsgrupper får du möjlighet att bearbeta dina upplevelser med andra som har liknande upplevelser,  lära dig mer om våldets olika mekanismer och känna dig stärkt. I samtalsgruppen stöttar och stärker vi varandra.

Samtalsgrupperna omfattar totalt sju tillfällen, en kväll per vecka, och leds av Fempowerments kurator med socionombakgrund, god psykosocial kunskap samt HBTQI-kompetens. Vid varje träff samtalar vi utifrån ett tema bland annat våldets olika uttryck, minoritetsstress, att lämna, sexualitet och självomsorg. Varje tillfälle pågår 2 timmar med fikapaus inkluderad. Det är helt kostnadsfritt att delta i Fempowerments samtalsgrupper.

Syftet med samtalsgruppen är att skapa ett tryggare rum för dina och andra deltagares erfarenheter där du blir trodd och lyssnad på av andra utan att bli dömd. Att dela med sig av sina upplevelser och att samtidigt lyssna på andras skapar även en gemenskap där en känner sig mindre ensam i det en upplevt. Du får även kunskap kring våld i nära relationer och dess mekanismer, vilket bidrar med nya perspektiv och skapar en större förståelse för konsekvenserna våldet fört med sig. Läs mer…

  • När? Omgång 1 i Stockholm: vecka 15  t.o.m. vecka 22 (paus vecka 19).
  • Var? I våra lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Kontakta oss för mer info om samtalsträffen ramar och upplägg.

Anmäl ditt intresse senast söndag 31 mars genom att fylla i >>detta formulär<< så återkommer vi så snart vi kan för ett inledande samtal där vi kan bestämma hur vi går vidare. Det går även bra att anmäla ditt intresse genom att ringa eller mejla oss. 

Mejl: info@fempowerment.se      Telefon: 020-33 99 00 (mån-fre kl. 10-16)