Fempowerment.se

Fempowerment kan med glädje meddela att vi sätter igång samtalsgrupper för kvinnor, transpersoner och icke-binära med erfarenhet av våld i nära relation. Samtalsgrupperna består av totalt sex tillfällen, en kväll per vecka. Varje tillfälle pågår under 1 timme och 45 minuter (med fikapaus inkluderad) och samtalen leds av en kurator med socionombakgrund, god psykosocial kunskap samt HBTQI-kompetens. 

Syftet är att skapa ett tryggt rum för dina och andra deltagares erfarenheter där du blir trodd och lyssnad av andra utan att bli dömd. Att dela med sig av sina upplevelser och att samtidigt lyssna på andras skapar även en gemenskap där en känner sig mindre ensam i det en upplevt. Du får även kunskap kring våld i nära relation och dess mekanismer, vilket skapar en större förståelse av konsekvenserna våldet fört med sig. Läs mer…

  • När? Omgång 1: Vecka 37 t.o.m. vecka 42. Omgång 2: Vecka 43 t.o.m. 48.
  • Var? I våra lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Mer detaljerat schema kommer inom kort.

Anmäl ditt intresse senast söndagen den 21 augusti 2022 genom att fylla i detta formulär så återkommer vi så fort vi kan för ett inledande samtal där vi kan bestämma hur vi går vidare. Det går även bra att anmäla ditt intresse genom att ringa eller mejla oss. 

Mejl: kurator@fempowerment.se      Telefon: 020-33 99 00 (mån-fre kl. 10-16)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *