Fempowerment.se

Välkommen på årsmöte

Vi vill hälsa alla våra kära medlemmar välkomna till Fempowerments digitala årsmöte 2020.  Lördagen den 4 april, kl. 15.00-16.00, samlas vi för att tillsammans gå igenom året som gått, bestämma inriktningen för Fempowerments verksamhet 2020 och väljer in fler ledamöter till styrelsen och valberedningen. Årsmötet genomförs med Zoom och för att delta på mötet behöver du anmäla dig till info@fempowerment.se. 

Årsmötet är ett mycket bra tillfälle att träffa andra medlemmar, att finna gemenskap och engagera sig i Fempowerments framtid.  

Vill du nominera någon till Fempowerments styrelse? Är du själv intresserad av att sitta i styrelsen? Toppen!

Till styrelsen söker vi personer med intresse, tid och engagemang att leda och utveckla Fempowerments verksamhet! Valberedningen har en viktig och central roll i en ideell förening. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag på nya ledamöter till styrelsen och revisorer.

Vem söker vi?

Vi söker personer som är intresserad av föreningsutveckling, tycker om strategiarbete, är duktig på organisatoriska frågor, ekonomi, personalfrågor eller är en fena på kommunikation och sociala medier. Tidigare erfarenhet av styrelsearbete är mediterande men inget krav. Vi söker i första hand styrelsemedlemmar med intresse, tid och engagemang att leda och utveckla vår verksamhet!

Styrelseuppdraget innebär bland annat:

  • Leda och utveckla Fempowerments verksamhet genom strategiarbete (stödverksamhet och volontärverksamhet)
  • Delta i styrelsemöten ca. 1 gång per månad (totalt antal timmar ca. 5-8 timmar per månad).
  • Representera Fempowerment i externa sammanhang.
  • Delta i grundutbildning om våld i nära relationer och mäns våld mot kvinnor, samt styrelseutbildning.
  • Vara med och driva påverkansarbete rörande mäns våld mot kvinnor och våld i nära relation.

Som ledamot i valberedningen förväntas att en:

  • Du behöver ingen tidigare erfarenhet men kanske tycker du att det är kul med rekrytering. Det är meriterande om du förstår vad arbetet i en styrelse innebär eller är/har varit aktiv i en styrelse.
  • Delar Fempowerments värdegrund, är engagerad och har tid.
  • Deltar aktivt i valberedningens arbete, med möten och eventuell utbildning i valberedningsarbete.

Hur nominerar du?
Du kan nominera dig själv eller någon annan (personen ska då vara informerad att den är nominerad). Glöm inte ange kontaktuppgifter till den du nominerar (namn och telefonnummer eller e-postadress).

Nominering till styrelsen skickas till valberedning@fempowerment.se
Nominering till valberedningen skickas till styrelsen@fempowerment.se.

Vänligen meddela oss om du vill delta på årsmötet den 4 april. Det går bra att anmäla sig per mejla till info@fempowerment.se. Anmäl dig senast den 27 mars.

Årsmötets handlingar (Verksamhetsberättelse och årsredovisning för 2019, samt  Verksamhetsplan för 2020 etc.) publiceras här på hemsidan senast två veckor innan årsmötet:

*Nu är det dags att förnya ditt medlemskap. Ditt medlemskap är oerhört viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara en stark röst för ett jämställt och jämlik samhälle fritt från våld! Betala ditt medlemskap för år 2020 på 100 kr via vårt pg 1650490–4 eller Swisha till 1233311107. Skriv ditt namn och e-postadress i meddelandefältet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *